vrijdag 14 april 2017

Aanrader van de week : Ik, gewoon een 'foutje' uit hun verleden. Boek van Nathalie De Geest

Nathalie De Geest uit Berlare heeft een boek klaar over haar verleden. 'Ik, gewoon een 'foutje' uit hun verleden' gaat over haar leven vol misbruik en mishandeling.

Ze was pas zes jaar toen haar stiefvader Nathalie voor de eerste keer betastte. Het misbruik kwam aan het licht toen ze bij haar biologische vader logeerde en een miskraam kreeg op 14-jarige leeftijd. Toen haar stiefvader achter de tralies belandde, moest ze terug naar haar moeder die het haar kwalijk nam dat ze alles opgebiecht had. Uiteindelijk heeft de moeder haar dochter gewoon op straat gezet en werd ze opgevangen door haar grootmoeder.

Met haar eerste man heeft ze ook geen geluk gehad want die sloeg en bedroog haar, tot hij zelfmoord pleegde. Uiteindelijk kan ze het geluk vinden bij haar tweede man en haar drie kinderen.

De schrijfster heeft veel moed gehad om dit allemaal zeer gedetailleerd neer te schrijven. Ze wil naar eigen zeggen andere mensen kracht geven om met hun verhaal naar buiten te komen.


 

Via de volgende link vind je meer informatie over dit boek op de catalogus van onze bib :'Ik, gewoon een 'foutje' uit hun verleden'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten