woensdag 14 november 2018

Voorleesweek van 17 tot 25 november 2018

Voorlezen, dat is leesplezier doorgeven aan jong en oud. Tijdens de Voorleesweek zet Iedereen Leest graag het belang én het plezier van voorlezen in de kijker. Dit jaar focussen we extra op baby's en peuters.  Want hoe vroeger je begint, hoe beter voor de ontwikkeling van je kind.  Zo zorgt voorlezen onder andere voor het stimuleren van de taalontwikkeling, het prikkelen van de fantasie, het begrijpen van de wereld, het wekken van belangstelling voor boeken en het leren concentreren.





De bib van Zele:

  • zorgt het hele schooljaar lang voor voorleesnamiddagen, elke derde woensdag van de maand. Meer info vind je via de volgende link: 'voorleesnamiddagen'.  Dit jaar valt onze voorleesnamiddag midden in de voorleesweek!  Op woensdag 21/11 van 13u30 tot 14u30 voor kleuters vanaf 4 jaar, van 15u tot 16u voor kinderen van het 1ste en 2de leerjaar.
  • organiseert tijdens de voorleesweek een speciaal voorleesmoment voor de kinderen van de derde kleuterklas, enkel in schoolverband.

Meer info vind je via de volgende link: 'Voorlezen'.  Hier vind je voorleesboekentips, en kan je een boekenpakket winnen als je je registreert.  Verder vind je een overzicht van de georganiseerde voorleesactiviteiten in je buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten