vrijdag 17 november 2017

Aanrader van Miet: Ragdoll, een thriller van Daniel Cole


Een lichaam wordt aangetroffen in een appartement. Het lijk is samengesteld uit de lichaamsdelen van zes verschillende slachtoffers. Om die reden wordt het een "lappenpop" genoemd en de seriemoordenaar "de Lappenpopmoordenaar". De wijsvinger van het lijk wijst naar het appartement van rechercheur William Fawkes, bijgenaamd Wolf. Samen met collega’s Emily Baxter en Alex Edmunds moet Wolf, een omstreden figuur binnen het politiecorps, deze bizarre zaak oplossen.






Deze roman is een echte pageturner en houdt je van begin tot einde op het puntje van je stoel. Wat is de link tussen de verschillende lichaamsdelen en waarom wordt Wolf geviseerd? De seriemoordenaar stuurt ook nog een lijst met toekomstige slachtoffers naar Fawkes ex-vrouw die journaliste is en dat is het begin van een serie macabere moorden. Waarom gebeurt het en wie is de dader? De tijd dringt!  Deze thriller is nergens voorspelbaar, en daarom vind ik deze de moeite waard.

Is het boek uitgeleend? Dan kan je het niet alleen reserveren, maar ook de e-boekversie uitlenen (met e-reader), of misschien vind je een dwarsligger wel leuk?


Via de volgende link vind je meer informatie over deze roman op de catalogus van onze bib: 'Ragdoll'



Geen opmerkingen:

Een reactie posten