vrijdag 26 januari 2018

Aanrader van Sanne: Mama worden: alles wat je moet weten over zwangerschap en bevalling, boek van Bernard Spitz en Sofie Vanherpe



Veel jonge mama's in spe zijn erg benieuwd naar wat hen te wachten staat en willen zich zo goed mogelijk voorbereiden. Nu, aan boeken over zwangerschap en bevalling is er alvast geen gebrek! 


Naast de goedbedoelde adviezen en ervaringen die iedereen je komt vertellen, kan je je dus nog naar hartelust verder informeren in de literatuur! Soms is het allemaal wat veel van het goede... Maar persoonlijk vond ik dit boek erg fijn om te lezen tijdens mijn zwangerschap. Er zit een erg rustgevende ondertoon in: verschillende scenario's zijn mogelijk en geen enkel daarvan is verkeerd. Heb je last van dit of dat kwaaltje? Dat is normaal. Heb je daar nog nooit iets van gemerkt? Ook normaal! Zowel experts als mama's komen aan het woord en deze afwisseling is erg fijn. De informatie wordt gegeven aan de hand van vraag-en-antwoord.
Het boek is een publicatie van Mama Baas. Zij hebben een zeer interessante blog voor jonge ouders waar ik zelf regelmatig naar surf ('Mama baas'). Ook hier komen door middel van vragen zowel experts als mama's antwoorden bieden. Ook een aanrader dus!
Via de volgende link vind je meer informatie over dit boek op de catalogus van onze bib: 'Mama worden'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten