woensdag 30 mei 2018

Zoek het spannende boek!

De bib weet wat jij gaat doen deze zomer… Spannende boeken lezen! En bovendien zelf op zoek gaan naar die boeken. Want ook dit jaar kan je bij de Leesdijk een hele zomer lang nieuwe thrillers winnen. Met onze grote zomeractie ‘Zoek het spannende Boek’.

Elke week verstoppen we een dummy-boek in de etalage van een winkel uit de streek. Wie als eerste dit dummy-boek kan vinden, mag het komen inruilen tegen een echt exemplaar in de lokale bib.

Wekelijks verstoppen we per drie gemeenten één boek. Zo zal je dus telkens een boek kunnen vinden in de driehoek Buggenhout, Lebbeke, Dendermonde. Verder ook eentje in Berlare, Hamme, Zele en tot slot een boek in de groep Laarne, Wetteren, Wichelen.

Dit zijn meteen ook de negen deelnemende gemeenten aan de actie. De Leesdijk is immers een samenwerkingsverband van bibliotheken uit deze negen gemeenten.

Om te weten waar je het dummy-boek precies kan vinden, krijg je elke week een hint op vrijdagavond. Dit is een foto van de etalage waar het boek verstopt ligt. We verspreiden deze hints via de Facebook-pagina van De Leesdijk en de bibliotheken zelf. De eerste foto verschijnt op vrijdag 29 juni 2018. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten