donderdag 3 januari 2019

Aanrader van Sanne: Zeven soorten honger, roman van Renate Dorrestein

Nadine en Derek zijn de eigenaars van het prestigieuze William Banting Instituut. In dit exclusieve oord komen rijke mannen om hun overtollige kilo's kwijt te raken. Als ze erin slagen hun streefgewicht te bereiken, krijgen ze hun borgsom terug ter waarde van hun nettojaarinkomen. Deze werkwijze blijkt aan te slaan bij dit publiek. De gasten ondergaan er een totale verandering van levenswijze waarin alles beheerst en gecontroleerd verloopt: een strak trainingsschema, caloriearme maaltijden en leerrijke avondprogramma's. Nadine en Derek besturen dit instituut met passie en stijl. Hun imago is clean en voorbeeldig.

Maar het wordt duidelijk dat er toch scheurtjes ontstaan in hun schijnbaar onberispelijk leventje. Nadine probeert orde in de chaos te behouden, maar hoe harder ze alles probeert vast te houden, hoe meer ze lijkt te verliezen.



Via de volgende link vind je meer info over dit boek op de catalogus van onze bib: 'Zeven soorten honger'. Het is beschikbaar als boek, luisterboek en dwarsligger, voor elk wat wils dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten